Veracruz.kgmInstallatie van fabriekskoude opslagWat is de inhoud van de test

vrijgavetijd:2022-08-08 03:12:14 Post gebruiker:632HP195506591 Paginaweergaven:145

Kerntips:Veracruz.kgm,Voor de grondisolatie van grote koude opslag kunnen we ervoor zorgen dat de grondisolatie van middelgrote koude opslag c

Voor de grondisolatie van grote koude opslag kunnen we ervoor zorgen dat de grondisolatie van middelgrote koude opslag complexer is dan die van kleine koude opslag, en dat de grondisolatie van grote koude opslag met een grotere opslagruimte complexer zal zijn. De gemeenschappelijke handelingen zijn als volgt: eerst de ventilatiepijp leggen om te voorkomen dat de grond wordt bevroren, dan de XPS-geëxtrudeerde plaat (gespreide leging is vereist bij het leggen van de geëxtrudeerde plaat), dan de vochtigheids- en dampbarrière op de bovenste en onderste zijden van de geëxtrudeerde plaat leggen, dan het gewapend beton (meestal ten minste cm dik gieten), en vervolgens de Emery vloer of epoxy vloer volgens de voorschriften maken. Onder hen wordt de XPS geëxtrudeerde plaat ook gelegd volgens de temperatuur van het magazijn. Bijvoorbeeld, de XPS geëxtrudeerde plaat met dikte van ~ mm moet worden gelegd in de algemene lage temperatuur koude opslag terwijl de XPS geëxtrudeerde plaat met dikte van ~ mm kan worden gelegd in de hoge temperatuur koude opslag.

Er zijn vele toepassingsscenario"s van koude opslag, die verschillend zijn. Voor een lange tijd, biedt het verschillende koude opslag installatie, koude opslag installatie koude opslag, fruitconservering koude opslag, medische koude opslag, op-locatie schikking, eerlijke werking,Veracruz.kgmWat is bevroren geneesmiddel, en heeft kantoren over het hele land voor langdurige samenwerking. Verschillende doeleinden, functies en ontwerpen, dus wat moet worden begrepen in koude opslag ontwerp?

Veracruz.kgmDe grond moet vlak zijn en niet ongelijk. Als de grond ongelijk is, moet de grond van het magazijn gelijk worden gemaakt voordat de koude opslag kan worden gebouwd en geïnstalleerd.

Verschillende bouwmaterialen, zoals materiaalcertificaat, testrapport en etappeacceptatieverslag, moeten gelijktijdig met de projectconstructie worden uitgevoerd, waarbij het hele proces van productie en bouw zorgvuldig, tijdig, nauwkeurig en uitvoerig wordt weergegeven, en actief wordt samengewerkt met de eigenaar bij de wijziging van het ontwerp en de technische onderhandeling.

Surat Thani.De temperatuur en de vochtigheid in het magazijn moeten zonder beweging uniform blijven; Probeer het eten in het magazijn eens af te maken.

Steden voor het ontwerpen van koude opslag: selectie en voorbereiding van de koellocatie. Volgens de toepassingskenmerken kan koude opslag worden verdeeld in seksuele koude opslag, retail koude opslag en grootschalige koude opslag. Wanneer grootschalige koude opslag een aanplant begint te bouwen met een meer gecentraliseerde handlevering, moet ook rekening worden gehouden met factoren zoals een betere geografische locatie en contact met de markt. De koude opslag moet worden gelegen op een koele plaats zonder zonlicht en frequente warme lucht. Kleine en middelgrote koude opslag moet worden gebouwd in de kamer. koude opslag

Het voordeel van polyurethaan is dat de thermische isolatie zeer goed is. De buitenkant van polyurethaan koud opslagbord is samengesteld uit SII PVC kleur staal plaat en roestvrij staal plaat. Het voordeel hiervan is om de temperatuurtransmissie van koud opslagbord te voorkomen als gevolg van een groot intern en extern temperatuurverschil,Veracruz.kgmHoeveel kost het om de koude opslag te installeren, zodat de koude opslag meer energie-besparing maakt en de werking van koude opslag verbetert.


Veracruz.kgmInstallatie van fabriekskoude opslagWat is de inhoud van de test



Foutfenomeen: hoge stroom of uitschakeling tijdens het opstarten van een eenheid, en problemen van de gebruiker luchtschakelaar; De ingangsspanning is te laag; Het sterhoekconversiefinterval is te kort (het moet tien ~ -seconden zijn); storing van de hydraulische cilinder (geen reset); storing van de inlaatklep (te grote opening of klem); Losse bedrading; Host falen; Voornaamste motorstoring; Het tijdsrelais TR is verbroken (relais unit).

Voldoet de kabel aan de parameters? In het algemeen moet de koelopslag faseelektriciteit gebruiken.

Bij het installeren van polyurethaan isolatiebord, zorg ervoor dat het oppervlak glad en vlak is zonder kras en vervorming.

detailsHoe de koelcompressor in de koude opslag te onderhouden om zijn levensduur te verlengen en het optreden van storingen in het gebruiksproces te verminderen. De koelcompressor in de koude opslag moet regelmatig worden onderhouden. Hier wordt het onderhoud van de compressor in de koude opslag ingevoerd.

De koude opslag behoort tot een soort koelapparatuur. Vergeleken met de koelkast is de koelruimte groot,Veracruz.kgmProfessionele installatie van koude opslag, maar ze hebben hetzelfde koelsysteem. Dus hoe om de koude opslag elke dag te onderhouden. Vandaag zal ik introduceren hoe een goede job te doen in het dagelijkse beheer en het onderhoud na de installatie van de koude opslag.

Het gebruik van grootschalige koude opslag is natuurlijk zeer streng in de installatie en materiaalselectie. Daarom kunnen we, gezien de hierboven genoemde situaties, de isolatiematerialen van koude opslag strikt screenen, die de bovengenoemde problemen effectief kunnen verlichten of oplossen. Op dit moment zijn er echter veel velden die gebruik maken van isolatiemateriaal voor koude opslag, zodat de details van de gebruiksomgeving in aanmerking moeten worden genomen voor de houtproductie van veel van dergelijke producten op de markt.


Veracruz.kgmInstallatie van fabriekskoude opslagWat is de inhoud van de test



Types van een snelvriesmagazijn: kleur plastic stalen plaat, gezouten stalen plaat, reliëf aluminium enz.

PrijsBrandvertrager, brandvertrager en hogetemperatuurbestendig polyurethaan is een soort vlamvertragend zelfbrandbaar materiaal na toevoeging van vlamvertrager. Het verzachtende punt kan meer dan –blad bereiken, en het zal alleen bij hogere temperatuur ontbinden. Bovendien zal polyurethaan koolstofafzettingen op zijn schuimoppervlak vormen wanneer, die helpt om het onderliggende schuim te isoleren. Het kan de verspreiding van vlammen effectief voorkomen.

Voor de installatie van de gecontroleerde atmosfeer magazijn, moeten we ook weten hoe lang de vraag naar vriesgoederen is. Na de installatie van de gecontroleerde atmosfeer magazijn, kan het worden verdeeld in verse opslag, koude opslag, bevroren opslag en snel-bevroren opslag. Het eerste voor de verse-opslag is om regelmatige goederen op te slaan, het eerste ding voor de koude opslag is om items onder nul op te slaan, De invrietijdcode duurt -uren. Als het in het vriesmagazijn wordt gebracht, duurt het slechts twee tot tien uur om het fenomeen van snelle bevriezing te bereiken. In het proces van het opbergen van goederen, als de temperatuur te laag is, zal het de normale temperatuur van de gedeponeerde goederen beïnvloeden. De hoge prijs koude opslagplaatsen van verschillende specificaties worden geïnstalleerd, geïnstalleerd, fruit verse-houden koude opslagplaatsen, en medische koude opslagplaatsen worden geleverd op tijd, Hoge kosten prestaties, is uitgegroeid tot het voorkeursmerk voor vele draadproducten, welkom om te kopen! Het zal ook de houdbaarheid beïnvloeden.

Na opgeslagen te zijn in de medische koude opslag project, ventilatie medische producten kunnen ook enkele geuren uitstoten. Zodra deze geuren worden opgeslagen in een bepaalde hoeveelheid, zullen ze ook een bepaalde impact op andere producten. Daarom moeten we een regelmatige ventilatie in het dagelijkse gebruik uitvoeren, om de opslagtijd van producten effectief te verminderen. Als het medische koud opslagproject gebruik maakt van rij tube koeling, het beeld van glazuur kan verschijnen na gebruik voor een periode van tijd. Als we niet ontdooien in de tijd, zal het ook invloed hebben op het effect van. Daarom hoop ik dat u aandacht moet besteden aan ontdooiing.

Veracruz.kgmEr moet een uitstekende afvoerleiding standaard rond het magazijn, er moet tussenlaag onder de koude opslag, en onderhouden goede natuurlijke ventilatie. Het handhaven van droogheid is zeer belangrijk voor de koude opslag. Bovendien moet vóór de bouw van de koude opslag de faseelektriciteit van het relatieve volume worden gebouwd op basis van de uitgangskracht van de koeleenheid. Indien de koude-opslag wordt gekoeld en bestraald, wordt de leidingwater geplaveid en wordt de koeltoren van de FRP gebouwd.

Kerntip: in het koelopslagproject kunnen we alleen met voldoende koelopslagcapaciteit ervoor zorgen dat de koude opslag meer energie-besparend en energiebesparend is na installatie en niet gevoelig is voor falen, handig gebruik en beheer en lange levensduur.

De gecombineerde koude opslagdeur start vaak of start niet voor een lange tijd, of stopt niet voor een lange tijd, of stopt voordat de opslagtemperatuur bereikt.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Veracruz.kgmadviserennieuws
Veracruz.kgmLaatste nieuws